Applicaties

Er zijn veel mensen met goede idee├źn voor applicaties. Er zijn echter een stuk minder mensen die weten hoe ze een applicatie moeten bouwen. Je hebt drie opties:

  1. Zelf programmeren.
  2. Laten ontwikkelen door een programmeur
  3. Uitbesteden

De derde optie is waar wij mee kunnen helpen, maar voordat je een applicatie neemt is verstandig om te kijken of de applicatie marktwaarde gaat hebben en/of deze al niet bestaat. Er zijn voor WordPress bijvoorbeeld duizenden plugins, dus de kans dat de applicatie al bestaat is vrij groot.

Plannen

Er moet een plan gemaakt worden om het idee en de applicatie te valideren. Bij een validatie van een applicatie wordt eerst een prototype gemaakt en worden mogelijke klanten geinterviewd over wat ze het belangrijkst vinden voor de applicatie. Op deze manier komen we erachter wat de eerste versie van de applicatie wel en niet moet doen. Wij werken altijd naar een MVP (Minimal Viable Product) toe.

Onze diensten

Om specifieker te zijn wat wij doen is hieronder een lijst met producten/diensten waarmee wij jou van dienst kunnen zijn:

  • Marketingadvies geven voor de applicatie en de markt
  • (Web)Applicaties ontwikkelen
  • API-koppelingen maken
  • Geavanceerde webshops maken
  • WordPress plug-ins & integratie
  • Native apps ontwikkelen

Heb jij het idee?

Heb jij een fantastisch idee voor een applicatie en wil jij daar zo snel mogelijk op de markt mee? Twijfel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier of door even te bellen.

Applicaties

Wil jij kijken naar de samenwerkingsmogelijkheden of de haalbaarheid van jouw applicatie? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op: 06 53 14 20 26. Tot snel!

Bekijk ook onze andere diensten