Wat was de uitdaging

Geertje Algera is een ondernemer uit het midden van Nederland en is gespecialiseerd in het filmen met de smartphone. Hierin geeft zij trainingen en workshops door het hele land. Zij had de wens om haar diensten ook online aan te gaan bieden, door middel van een website. De uitdaging was om een moderne, niet te drukke, website te bouwen die past bij haar journalistieke werk.

Hoe hebben wij Geertje Algera geholpen

Om dit te bereiken hebben wij overlegd met Geertje over wat zij precies wilt bereiken met haar website en hoe zij deze voor zich ziet. Ook bij Geertje hebben we de opdracht neergelegd om soortgelijk websites aan te wijzen die zij mooi vindt waardoor wij een goed beeld van de websitewens kregen.

De website bevat informatie over wie zij zelf is, wat ze heeft gedaan, waar zij te vinden is, haar portfolio en wat voor diensten zij aanbiedt. Geertje Algera kan nu gerust verwijzen naar haar website als iemand haar vraagt over wat ze doet, want ze weet zeker dat daar alles te vinden is wat nodig is.

Welke technieken hebben we gebruikt?

WordPress

Het CMS achter de website is WordPress. WordPress is makkelijk te gebruiken voor de eindgebruiker. Geertje Algera kan zelf aanpassingen doen aan de website. WordPress is het meeste gebruikte content managementsysteem ter wereld. Circa 70% van alle website ter wereld maakt gebruik van WordPress.

Responsiveness

Alle websites en webshops die Presio ontwikkeld zijn Responsive. Dit betekent dat de website er niet alleen goed uit ziet op de desktop maar ook goed werkt op Tablet en Smartphone.

Contact

Om ervoor te zorgen dat de drempel laag is voor mensen om contact op te nemen hebben wij twee grote knoppen op de homepagina gebouwd die de mogelijkheid geven om te mailen of te bellen met 1 klik op de knop. Dit zorgt voor laagdrempeligheid en een hogere conversie.

SEO

Om de vindbaarheid van de website te verbeteren is er een basis gelegd met betrekking op zoekmachine optimalisatie. Geertje Algera is geranked op Geertje Algera Media en staat hierop nu op de eerste plek in Google! Meer weten over SEO? -> /zoekmachine-optimalisatie

One-pager

Geertje Algera wilde graag een one-pager, maar na advies van onze kant is het een combinatie geworden. Dit omdat op de one-pager te veel content zou komen te staan. Daarom is er gekozen voor een combinatie waarin de diensten en haar portfolio op een andere pagina staan. Echter als er geklikt wordt op een menu-item dat zich op de homepage bevindt, scrolt hij er automatisch heen.

SSL beveiliging

De website is beveiligd met SSL, dit betekend dat alle communicatie tussen de webpagina van de gebruiker en de website versleuteld zijn.

Hoe verliep deze samenwerking volgens Geertje Algera?

“Thomas Kastelein van Presio ontwierp voor Geertje Algera Media, specialist in het filmen met smartphone, de website. De opdracht was een journalistieke, duidelijke, eigentijdse en mobiel toegankelijke site.

Thomas luisterde goed naar onze vormgevingswensen, kwam met sterke suggesties, en ontwierp voor ons een site in de huisstijl-kleuren met veel video’s, foto’s en aanbevelingen. Wij krijgen vrijwel dagelijks complimenten over onze mooie site! Presio uit Leeuwarden kunnen wij dan ook van harte aanbevelen.”

 

Bekijk hier het eindresultaat: www.geertjealgeramedia.nl

Foto: Christiaan Krouwels

Geïnspireerd geraakt?

Maak dan een vrijblijvende afspraak en neem contact op.