Wat was de uitdaging

ItMovesYou is de enige organisatie in Nederland die gespecialiseerd is in loopbaanbegeleiding en outplacement van IT professionals. Lars Timmermans en Douwe Rypkema hebben ons gevraagd om een oplossing te bedenken die het mogelijk maakt om de juiste informatie en contactpunten te verstrekken aan werkzoekenden.

Hoe hebben wij Lars geholpen?

De oplossing die wij samen met ITmovesyou hebben bedacht is een responsive website geworden die een zakelijke uitstraling heeft, gegevens van bezoekers bijhoudt en gericht is op conversie. Ook hebben wij de techniek van Hotjar toegepast.

Dit maakt het mogelijk om te zien wat bezoekers doen op de website, waar ze op klikken en hoe ze door de website heen navigeren. Dit maakt het mogelijk om de website zo goed mogelijk te optimaliseren voor de werkzoekende.

Welke technieken hebben we gebruikt?

WordPress

Het CMS achter de website is WordPress. WordPress is makkelijk te gebruiken voor de eindgebruiker en Lars kan gemakkelijk zelf aanpassingen doen.

Responsiveness

Alle websites en webshops die Presio ontwikkeld zijn Responsive. Dit betekent dat de website er niet alleen goed uit ziet op de desktop maar ook goed werkt op Tablet en Smartphone.

SSL beveiliging

De website is beveiligd met SSL, dit betekend dat alle communicatie tussen de webpagina van de gebruiker en de website versleuteld zijn.

Hoe verliep deze samenwerking volgens Lars Timmermans?

“Wij werken al langer samen met Presio en hebben eerder al een aantal opdrachten laten uit voeren door Presio. Presio denkt goed mee over de probleemstelling en komt met goede suggesties. De communicatie is helder en er kan snel worden gehandeld als dat nodig is. Ook voor ITmovesyou was dit het geval. Het eindresultaat is een mooie responsive website met een professionele uitstraling waar wij erg tevreden mee zijn!”

 

Bekijk hier het eindresultaat: www.itmovesyou.nl

Geïnspireerd geraakt?

Maak dan een vrijblijvende afspraak en neem contact op.