Wat was de uitdaging

Onderzoekers van Moarn is een organisatie die gespecialiseerd is in het duidelijk in beeld brengen van complexe vraagstukken. Onderzoekers van Moarn wilde graag een website die er modern uitziet en haar de kans geeft om potentiele klanten goed in te lichten over de organisatie.

Hoe hebben wij Hilde Tjeerdema geholpen?

Om dit te bereiken hebben wij overlegd met Hilde Tjeerdema, zij begeleidde het websitebouw proces van de kant van de Onderzoekers van Moarn. Samen met Hilde is besloten wat voor thema er gebruikt gaat worden, hoe de website eruit moet gaan zien, wat het doel is van de website en wat er precies op komt te staan. Al snel was er een heel mooi resultaat waar de onderzoekers erg tevreden mee zijn.

Welke technieken hebben we gebruikt?

WordPress

Het CMS achter de website is WordPress. WordPress is makkelijk te gebruiken voor de eindgebruiker. Hilde kan zelf aanpassingen doen aan de website. WordPress is het meeste gebruikte content managementsysteem ter wereld. Circa 70% van alle website ter wereld maakt gebruik van WordPress.

Responsiveness

Alle websites en webshops die Presio ontwikkeld zijn Responsive. Dit betekent dat de website er niet alleen goed uit ziet op de desktop maar ook goed werkt op Tablet en Smartphone.

One-page functionaliteiten

Hilde Tjeerdema wilde graag een soort van one-pager, een combinatie waarbij alleen de recente werken (portfolio) op een andere pagina terecht zou komen. Wanneer er geklikt wordt op een menu item scrolt de website automatisch omlaag naar deze sectie.

SEO

Om de vindbaarheid van de website te verbeteren is er een basis gelegd met betrekking op zoekmachine optimalisatie. Onderzoekers van Moarn zijn geranked op Onderzoekers van Moarn en staat hierop nu op de eerste plek in Google! Meer weten over SEO? -> /zoekmachine-optimalisatie

Hosting

De Onderzoekers van Moarn website is bij Presio gehost. Alle zorgen over updates, veiligheid en backups zijn dus niet voor de onderzoekers, maar voor Presio, en deze lossen wij maar al te graag op. Een snelle VPS zorgt ervoor dat deze website zich nooit traag zal vertonen.

Hoe verliep deze samenwerking volgens
Hilde Tjeerdema?

“Wij als Onderzoekers van Moarn specialiseren ons in het in beeld brengen van complexe vraagstukken, en daar hoort een representatieve website bij. Presio heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft meegedacht over wat voor uitstraling het best bij ons past. De website is een one-pager geworden die er mooi uitziet op tablet en telefoon en heeft de uitstraling waar wij op gehoopt hadden!”

 

Bekijk hier het eindresultaat: www.onderzoekersvanmoarn.nl

HildeTjeerdema

Geïnspireerd geraakt?

Maak dan een vrijblijvende afspraak en neem contact op.