Wat was de uitdaging

Zeker aan het werk is een platform van Lars Timmermans, dat een verscheidenheid aan video’s bevat over hoe je weer aan het werk komt als je werkloos bent of in een transitietraject zit. De uitdaging was om dit zodanig neer te zetten dat er verschillende categorieën zijn en dat niet alle video’s te zien zijn voor de gewone bezoeker, maar alleen voor de bezoekers die een account hebben met een verificatiecode.

Hoe hebben wij Lars geholpen.

Om dit te bereiken hebben wij met Lars overlegd hoe hij dit precies wilde hebben en hoe hij dit voor zich zag. Na een goed gesprek kwamen we erachter hoe de structuur van het platform eruit moest gaan zien. Het proces van het begin met de wens van Lars tot de oplevering is heel erg goed gegaan, er was maar 1 feedbackronde nodig om tot het eindproduct te komen.

Welke technieken hebben we gebruikt?

WordPress & responsiveness

Het CMS achter de website is WordPress. WordPress is makkelijk te gebruiken voor de eindgebruiker. Lars kan zelf aanpassingen doen aan de website en kan video’s uploaden, verwijderen en dus aanpassen. WordPress is het meeste gebruikte content managementsysteem ter wereld. Circa 70% van alle website ter wereld maakt gebruik van WordPress.

Responsiveness

Alle websites en webshops die Presio ontwikkeld zijn Responsive. Dit betekent dat de website er niet alleen goed uit ziet op de desktop maar ook goed werkt op Tablet en Smartphone.

Inlogsysteem

Op zekeraanhetwerk.nl is een inlogsysteem gebouwd die gebruik maakt van privilege codes. Het is dus nodig om een code te hebben voordat je toegang hebt tot alle content (video’s). Dit was een belangrijke eis van Lars. Daarnaast was het belangrijk dat er wel 1 video gratis bekeken kon worden.

Modern design

De website heeft een modern uiterlijk, en is gebaseerd op het in 2015/2016 populaire flatdesign. De website is ook in die tijd gebouwd.

Hoe verliep deze samenwerking volgens Lars Timmermans?

“Presio heeft ons ondersteund bij zowel het herbouwen van ons portal Zekeraanhetwerk.nl, de hosting van onze websites Media Movers en Zekeraanhetwerk.nl en .com en het omzetten van onze Exchange email accounts naar Imap. Zij hebben zich hierbij altijd uiterst professioneel opgesteld, vakkundig advies gegeven en belangrijkste zijn te allen tijde bereikbaar geweest gedurende het gehele migratie proces. Ik zou ze deze organisatie van harte aan kunnen bevelen aan alle organisaties die online vooruit willen en daarbij zeker willen zijn van perfecte support!”

 

Bekijk hier het eindresultaat: www.zekeraanhetwerk.nl

Geïnspireerd geraakt?

Maak dan een vrijblijvende afspraak en neem contact op.