Uw website online vanuit de cloud

Versnel de laadtijd van je website met onze cloudhosting.
Onbeperkt aantal emailadressen voor een vast bedrag per maand.

Razendsnel

Dankzij onze razendsnelle cloudservers krijgt uw website de upgrade die hij verdient. U bent altijd verzekerd van 99% uptime èn u heeft altijd een goede bereikbaarheid van uw website. Daarnaast werkt ons cloudplatform enkel met SSD’s (Solid State Drives). Dit zijn super snelle harde schijven die tot 10x sneller zijn dan de traditionele harde schijf. 

Stabiel

Doordat wij ons cloudplatform 24/7 monitoren, zijn wij in staat om bij elk incident direct te handelen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van uw website. Mocht er toch een server uitvallen dan neemt een andere server het zonder onderbrekingen over en werken wij op de achtergrond aan een oplossing terwijl u gewoon verder kunt werken.

Herstelbaar

Regelmatig maken wij een backup van uw website zodat u bij onvoorziene omstandigheden nooit uw website of data verliest. Deze backups worden zes maanden bewaard. Het is zelfs mogelijk om deze backup compleet voor u terug te zetten, zo voorkomt u onnodige schade.

Beveiligd

Sinds de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het verplicht om digitale persoonsgegevens te beveiligen. Een SSL certificaat zorgt ervoor dat persoonsgegevens correct beveiligd worden wanneer deze verzonden worden via uw website. Daarom leveren wij uitsluitend hosting inclusief dit beveiligingscertificaat, waarvoor u geen extra kosten betaalt.

Presio heeft ons ondersteund bij zowel het herbouwen van ons portal “zekeraanhetwerk.nl”, de hosting van onze websites “media-movers.nl” en “zekeraanhetwerk.nl” en het omzetten van onze exchange email accounts naar imap. Zij hebben zich hierbij altijd uiterst professioneel opgesteld, vakkundig advies gegeven en belangrijkste zijn te allen tijde bereikbaar geweest gedurende het gehele migratie proces. Ik zou ze deze organisatie van harte aan kunnen bevelen aan alle organisaties die online vooruit willen en daarbij zeker willen zijn van perfecte support!

Geertje Algera

www.geertjealgeramedia.nl


Presio ontwierp voor Geertje Algera Media, specialist in het filmen met smartphone, de website. De opdracht was een journalistieke, duidelijke, eigentijdse en mobiel toegankelijke site. Presio luisterde goed naar onze vormgevingswensen, kwam met sterke suggesties, en ontwierp voor ons een site in de huisstijl-kleuren met veel video’s, foto’s en aanbevelingen. Wij krijgen vrijwel dagelijks complimenten over onze mooie site! Presio uit Leeuwarden kunnen wij dan ook van harte aanbevelen.

Dannydev

Danny de Vries

Hallo! Mijn naam is Danny de Vries en ik kan u helpen met uw IT-dossier. Na 11 jaar actief te zijn geweest in de verkoop heb ik mij in de afgelopen jaren meer toegespitst tot IT oplossingen en ik help u daar graag bij!

Mijn favoriete bakje koffie?
Gewone zwarte koffie.

Tel: 058 – 203 7230

Mail: danny@presio.nl

Snel online

Lage maandelijkse kosten

Alles geregeld