Snelle webhosting

50 % van uw bezoekers

haakt af bij een 

laadtijd boven de 3 seconden.

De beste & snelste hosting voor uw website.

  • Dagelijkse backups
  • Website hosting
  • 3 mailadressen
  • Gratis verhuisservice
  • Inclusief 1 domeinnaam
  • SSL-certifcaat (beveiligde verbinding)
  • Geschikt voor WordPress

Razendsnelle hosting

Als een van de meest persoonlijke webhost garanderen we je een razendsnelle website. Laadtijd achten wij namelijk als een erg belangrijk onderdeel.

Gemakkelijk upgraden

Bij een hostingpakket kun je ook kiezen voor mail. Hierbij krijg je een eigen webmail client en een handleiding hoe je deze het beste kunt aansluiten op Gmail of Hotmail.

Webmail omgeving

Vaak begin je als ondernemer met 1 website. Maar als je groeit heb je natuurlijk ook meer hosting nodig. Wij schalen snel en gemakkelijk met je mee.

Van 9 tot 5 bereikbaar

Indien er problemen zijn met de website of mail, kun je ons op werkdagen tussen 9 en 5 bereiken per mail (support@presio.nl) of via onze telefonische klantenservice.

Uw website ook verhuizen naar Presio?

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens op en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw gratis verhuisservice te starten.

Wij werken al langer samen met Presio en hebben eerder al een aantal opdrachten laten uitvoeren. Presio denkt goed mee over de probleemstelling en komt met goede suggesties. De communicatie is helder en er kan snel worden gehandeld als dat nodig is. Ook voor Energymovesyou was dit het geval. Het eindresultaat is een mooie responsive website met een professionele uitstraling waar wij erg tevreden mee zijn!

Presio ontwierp voor Geertje Algera Media, specialist in het filmen met smartphone, de website. De opdracht was een journalistieke, duidelijke, eigentijdse en mobiel toegankelijke site. Presio luisterde goed naar onze vormgevingswensen, kwam met sterke suggesties, en ontwierp voor ons een site in de huisstijl-kleuren met veel video’s, foto’s en aanbevelingen. Wij krijgen vrijwel dagelijks complimenten over onze mooie site! Presio uit Leeuwarden kunnen wij dan ook van harte aanbevelen.

Snel online

Lage maandelijkse kosten

Alles geregeld