Op maat gemaakte website

Bij Presio ontwikkelen wij niet zomaar een website. Wij zorgen voor een op maat gemaakte website die echt past bij jouw onderneming. Dit zorgt voor een unieke website, die snel, gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk, succesvol is en aansluit op jouw specifieke doelstellingen.

Vanaf het eerste gesprek worden de juiste vragen gesteld om erachter te komen wat jouw websitewens precies inhoudt en hoe jij jouw website voor ogen hebt. Vaak is dit een lastig stuk voor ondernemers, omdat ze altijd al een website wilden hebben, maar nu het puntje bij paaltje komt, is het toch best lastig om dat te visualiseren.

Daarnaast moeten wij niet alleen kijken naar wat jij als ondernemer wilt, maar ook naar wat jouw potentiele klant denkt over de website, want het gaat uiteindelijk om meer klanten genereren.

Klanten leiden door je website

Een website kan gezien worden als digitale winkel, waar potentiele klanten komen en rondkijken. Het is dan ook van belang dat de klant goed rondgeleid wordt. Hoe de klant dit ervaart noemen we “user experience”. Bij Presio zijn wij constant bezig om bezoekers te analyseren, hieruit hebben wij kennis opgedaan die wij gebruiken in het ontwerp van onze websites. Om ervoor te zorgen dat dit bij het begin af aan zo goed mogelijk is bouwen wij websites met een goede structuur, waardoor het eenvoudig is om de website bij te schaven waar nodig.

Niet altijd is het vanzelfsprekend hoe de doelgroep zich door de website beweegt, daarom is het belangrijk om alles te monitoren met bijvoorbeeld Google Analytics. Nadat de website af is zullen dit soort tools laten zien hoe goed de klant door de website beweegt en waar struikelpunten liggen. Hier besteden wij veel aandacht aan met onze Online Marketing.

Beheer van je website

Als ondernemer wil je flexibel zijn en wil je niet afhankelijk zijn van anderen. Dat weten wij maar al te goed, en dat is de reden dat wij werken met het welbekende WordPress. Dit is een CMS(Content Management Systeem) dat gemak biedt voor de eindgebruiker. Er kunnen eenvoudig en snel aanpassingen gemaakt worden zonder dat daar technische kennis voor nodig is.

Daarnaast bieden wij een hosting service aan waarbij wij alle rompslomp rondom het in de lucht houden van jouw website en mailadressen op ons nemen. Bij onze hosting heb je gegarandeerd:

  • Wekelijkse backups
  • WordPress Updates
  • Anti-spam
  • Snelle server (eigen VPS)
  • Altijd kunnen bellen/ whatsappen of mailen voor vragen

Website die bij jouw onderneming past

Weet jij inmiddels wat je wilt en wil je snel online met een klant geoptimaliseerde website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel: 06 55 11 36 25. Wij staan altijd open voor goede ideeen en het kan nooit kwaad om even te sparren over hoe jij het ziet.

Geïnteresseerd in onze andere producten?